Hitec - Bemutatkozás

Cégünk a biztonságtechnikai, áruvédelmi termékek nemzetközi szektorában eltöltött több évtizedes piaci és szakmai tapasztalattal rendelkező, felkészült szakemberekkel és kiterjedt nemzetközi háttérszolgáltatással áll az önök rendelkezésére.

A HITEC GMK-t 1982-ben 2 fős családi vállalkozásként alapítottuk. A társaságunk 2002-től Kft-ként működik, mely jelenleg is az alapítók 100%-os tulajdonában van.

20 fős szakértő stábunk, valamint szakmai egyesületi tagságunk biztosítja, hogy minden ügyfelünk személyre szabott megoldást és kiszolgálást kapjon, egyedi ügyfélkezelésben részesüljön.

Folyamatosan figyelemmel kísérjük a nemzetközi technológiai fejlesztéseket és újdonságokat, melyeket termékportfóliónkban is szerepeltetünk és kínálunka vevőink részére .

Biztonságtechnikai termékek gyártásával, fejlesztésével két évtizede kezdtünk el foglalkozni.
A magyar biztonságtechnikai piacon a saját gyártású műanyag plombák mellett elsősorban biztonsági címkék, szalagok, pénzszállításra alkalmas tasakok értékesítésében váltunk piacvezetővé.

A piaci igények függvényében a termékeket és alapanyagokat magyar szállító-gyártó partnereink mellett az Európai Unió országaiból és a Távol-Keletről szerezzük be.

Több évtizedes tapasztalatunkkal az innovációs fejlesztések terén, valamint magasan kvalifikált szakértőink segítségével képesek vagyunk a piac egyedi igényeit teljesíteni, mellyel versenyképes új termékekkel tudunk megjelenni az Unió logisztikai és biztonságtechnikai piacán.

Budapesti székhelyünkön található biztonsági címkegyártó, lézer és thermal transfer, valamint jelöléstechnikai részlegünk. Széles áruválasztékunkkal és nagy raktárkészletünkkel lehetővé válik, hogy az egyedi igényeket is gyorsan, rugalmasan elégítsük ki.

 

"Innováció és biztonság" 

Cégünk rendelkezik:
MSZ EN ISO 9001:2015 minősítéssel
MABISZ minősítéssel

Minősítéseinket, valamint cégünk minőségpolitikáját a Minősítések menüpont alatt találja.

          

 

Adatvédelmi tájékoztató letöltése.